Me

UUSI TOIMISTO, VANHAT KONKARIT

DIGIMUOTOILUA, JOKA SUKELTAA SUORAAN SYDÄMIIN

Muotoilemme (digi)maailmasta paremman kaikille hyötyä ja iloa tuottavilla digitaalisilla palveluilla ja sisällöillä.

Olette digitoimisto ja sisältötoimisto? Mitä teiltä saa?

Meiltä saat digimarkkinointiisi mielenrauhan. Myymme myös erityisen hyviä verkkosivuja, kutkuttavan koukuttavia sisältöjä, tyylikkäitä visuja sekä tutkimusta ja kehitystä, joilla parannat markkinointia ja myyntiä, asiakaskokemusta sekä liiketoiminnan tuloksia.

Kertarykäyksellä, valmiiksi mietittynä pakettiratkaisuna, joustavana pitkän ajan kumppanuutena – tai poimi kirsikat digimarkkinoinnin kakusta. Kaikki ilman määräaikaisuuksia tai sitoumuksia.

 

En ole kuullut tästä yrityksestä ennen, miksi en?

Meidän uusi toimistomme pullahti Kaupparekisteristä samaan aikaan kuin joulun 2023 piparit uunista. Vaikka tässä vasta sisältöjen siivittämänä vauhtia otamme, rautainen ja kehittyvä tiimimme on jo kannuksensa hankkinut.

Tervetuloa luotettaviin käsiin!

 

Mitä tarkoitatte digimuotoilulla?

Teemme kanssasi digitaalisista tuotteistasi, palveluistasi ja sisällöistäsi niiden käyttäjille, lukijoille ja asiakkaillesi mainioita. Autamme räätälöimään ne saumattomasti juuri sinun yritykseesi, brändiisi ja tarpeisiisi.

Näytämme miten 360-ajattelulla kehität asiakaskokemusta ja kasvatat liiketoimintapotentiaaliasi.

 

Miten se tapahtuu käytännössä?

Luomme helposti ymmärrettäviä digitaalisia ympäristöjä, jotka herättävät positiivisia tunteita ja luovat yhteyden brändin ja ihmisen välille. Tunneyhteys on todellinen Eldorado ja sateenkaaren toinen pää. Asialliset ja vakavat hommat hoituvat myös.

Kas näin: 1. Juttelemme ja ymmärrämme -> 2. Luomme tavoitteet ja sovimme kaikesta -> 3. Aivot raksuttavat ja sormet napsuttavat -> 4. Saat juuri sitä mitä sovittiin -> 5. Olemme apunasi niin kauan kuin haluat.

 

 

Myymme tylsää teknistä vempelettä, miten muka luotte tunneyhteyden?

Kaikkiin asioihin liittyy emootiota, jos siinä on ihminen mukana. Pitää vain tuntea ihminen ja hänen kipukohtansa – ja kuljettaa lempein mutta varmoin ottein turvasatamaan. Tämä onnistuu käyttäytymisen ymmärtämisellä ja hyvällä informaatiosuunnittelulla.

Autokin voisi olla jännä, eikä alaviistosta kuvattu kWh superturbo XYZ uusi varustelu 146" electric täyssähkö hinta KSK hybrid johto konepellin alla. Toisinaan tarvitaan ajattelua laatikon ulkopuolelta, usein riittää oikeiden asioiden tekeminen hyvin.

 

Digitoimistoja syntyy kymmenen päivässä, miksi ostaisin teiltä?

Jos uskot siihen, että kun riittävästi syytää tuohta hakukonejätin kitaan niin tuloksia syntyy, älä osta meiltä. Me uskomme nimittäin pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen kehittämiseen, jossa ihmisille (eli asiakkaillesi) annetaan vain sitä, mitä he oikeasti haluavat – ja tehdään se vähän paremmin.

Tyytyväisyystakuu.

 

Kerrotko vielä yrityskulttuuristanne ja arvoistanne?

Tehdään mitä luvataan 100% + ollaan valmiita auttamaan 110%. Vähemmän ihmeellistä myyntipuhetta, enemmän analyyttista ajattelua ja mainioita tekoja.

Siinäpä se pähkinänkuoressa!

 

AINO PARIKKA
Digi- ja sisältömuotoilija, SEO/UX-spesialisti
ÁJARin luotsi, osakas

  • KTM (markkinointi, johtaminen, digitaalinen markkinointi, brändikokemus)
  • YTM (informaatiotiede, viestintä, interaktiivinen media, UX, digipalvelujen kehittäminen)
  • KTT-väitöskirjatutkija (asiakaskokemuksen johtaminen)
  • Polkujuoksija ja erämaaseikkailija

OTA YHTEYTTÄ